Vytvořme spolu největší FVE v Česku a urychleme dosažení uhlíkové neutrality

Více informací Prohlédněte si video

Články

Údržba fotovoltaické elektrárny. Co všechno obnáší?

Jednoznačnou předností fotovoltaických elektráren (FVE) je jejich jednoduchá údržba. FVE je takřka bezúdržbová, nicméně neznamená to, že by se majitelé nemuseli o svá zařízení vůbec starat. Přečtěte si, na co by měli provozovatelé solárních elektráren pamatovat.

Více informací...

Věděli jste…? Aneb šest zajímavých faktů o fotovoltaice

Svět fotovoltaiky nabízí spoustu pozoruhodných faktů. Web SeedScientific přinesl přehled více než šedesáti statistických údajů, které vám doslova vyrazí dech. Z tohoto souhrnu jsme pro vás vybrali šest nejzajímavějších.

Více informací...

Deset předpovědí pro FVE v roce 2022

Svět obnovitelných zdrojů je velmi dynamický a neustále se vyvíjí. Dvojnásobně to platí pro fotovoltaiku (FVE), která v současné době zažívá velký rozvoj. Renomovaná agentura Bloomberg proto vydala přehled deseti trendů, které by se v roce 2022 měly týkat fotovoltaických elektráren.

Více informací...

Na co myslet před nákupem fotovoltaiky?

Pořízení fotovoltaické elektrárny (FVE) přináší spoustu výhod. Kromě toho, že díky ní můžete zásadním způsobem snížit výdaje za elektrickou energii, pomůžete i přírodě, jelikož solární elektrárna neprodukuje žádné lokální emise. Před koupí FVE je však nutné zvážit řadu důležitých věcí.

Více informací...
-->
Chybí.